Torsdagen den 31 juli

Igår var jag och badade igen med mormor och morfar. Men efter typ två timmar på badet blev mormor stucken i tungan av en geting så hon och morfar fick åka till akuten. Eftersom jag och mamma hade åkt dit i deras bil var vi tvungna att stanna kvar på badet när de åkte. Och pappa och Robert var på träningsdag med fotbollslaget så de kunde inte hämta oss förrens typ kl. 17. Då var mormor och morfar klara på sjukhuset. Jag och mamma hade varit på badet i SEX TIMMAR. Men jag blev fint brun. I alla fall på framsidan. På baksidan blev jag bränd. Det gör ont när jag sitter. Men det går väl bort antar jag.
Idag ska jag nog göra något med Emma och kanske Malin, vi har inte frågat henne än. Och så måste jag köpa presentpapper till Emmas presenter.

Tisdagen den 29 juli

Idag var jag och badade. Jag luktar klor nu. Jag hoppas att jag blev brun. På lördag ska vi åka till Öland och då tänker jag sola hela tiden så att jag är riktigt finbrun när skolan börjar igen (om jättekort!).
Och så har jag läst i en bok som heter Olivia Joules fria fantasier. Av Helen Fielding, samma som skrev Bridget Jones dagbok. Den är lite i samma stil.
Jag är ledsen för det där med bildläraren, för jag har MVG i bild och jag vill inte bli av med det! Tänk om den nya (egentligen vår gamla för vi hade henne i sjuan) typ: Nä, du får VG.
Gud vad dåligt det skulle vara! Dessutom är hon gammal så hon vill typ att man ska rita stenar som ser ut som troll och hundar med små hattar på sig. Aaaah! Jag hoppas att det löser sig. Jag ska vara optimistisk, det kan ju bara ha blivit fel i schemat eller något, vi kanske visst får ha den bra.

Schemat är upplagt!

Idag läste jag på Malins blogg att de nya schemana är upplagda på skolans hemsida! Värsta tidigt ju! Skolan har ju inte ens börjat. Men bra. Här är mitt schema:

 

(Klicka på bilden för att göra den stor)

Jag tycker att det ser ganska bra ut. Förutom att vi får en ny bildlärare. Jag gillade vår gamla bildlärare. Sugigt. Bra med gympa sista lektionen.


Måndagen den 28 juli

Idag var jag till stan. Jag köpte presenter till Emma, en grå hoodtröja, trosor, en gurk-ansiktsmask och en jordgubbs-hårmask. Gurk-ansiktsmasken har jag på mig nu! Den känns lite konstig, för den ska stelna så att man liksom kan skala av den i en enda stor bit när man tar av den. Alla andra ansiktsmasker jag har haft har varit såna som man bara tvättar av. Jag har varit till spåret med Emma också. Vi tränar.
Igår var jag med Emma och Malin igen och då gjorde vi en vattenhinderbana. Det var jätteroligt. Vi tog kort och filmade när vi hällde vatten på oss själva. Det var skönt för det var ju så varmt.
Nu ska jag äta så det blir inget mer.

Sofia undrar

Alltså, jag vet inte. Har jag haft samma design för länge nu? Borde jag byta? Säg vad ni tycker. (Om jag fortfarande har några läsare.)

Hur många strössel finns det på glassen-tävling!

Tävling, tävling, tävling, tävling! Gissa och vinn! Räkna inte. Så är det inte tänkt.


Den som kommer närmast vinner något fint.

Söndagen den 27 juli

Aaaah! Det är så vaaaaaarmt! Jag dööööör!
Nej. Men det är faktiskt inte skönt när det är så här varmt. Man ska inte gnälla på att det är varmt. Man ska glädjas.
Igår var jag med Malin och Emma. Vi gjorde inte så mycket. Mest satt och pratade i skuggan. Och så gick vi till ICA och köpte en bytta glass. Sen åt vi upp den.



Kanske att jag gör en liten tävling sen.

Förlåt

Nu skäms jag lite. Jag har inte skrivit på vääääldigt länge. Men ibland blir det så. Som när man glömmer att lämna tillbaka sina lånade böcker (åååh, jag kommer inte att få praoa på biblan om jag inte bättrar mig). Men jag har haft annat för mig. Jag har fyllt år (15, wooohooo!), jag har varit på Tjejdagarna med Emma (Då fick man åka till Gröna Lund en dag!), jag har inte badat EN ENDA GÅNG och det stör mig grymt mycket, jag har sovit alldeles för länge och gjort andra roliga saker. Jag har inte ritat någonting i paint och börjat rita på riktigt i stället i ett ritblock, med tuschpennor. Det blir skitabra! Och jag har blivit brun! Inte jätte, men man kan se vart min klocka har suttit för det är liksom ljusare där. Jag hade säkert blivit mycket brunare om jag hade badat en massa och kokat/stekt mig i vattnet.
Nu på sommarlovet kommer jag inte att skriva på bloggen så mycket, men vad spelar det för roll egentligen. Jag tror inte att bloggskrivande/bloggläsande är det bästa man kan göra på sommarlovet, så vi får se igen när skolan börjar. Då kanske jag kommer igång på riktigt med bloggskrivandet igen.

RSS 2.0