Vinnarna i Rebustävlingen!

Nu var det ju nästan en månad sedan den startade, men jag hoppas att ni kommer ihåg den. Jag lade upp en rebustävling och nu tycker jag att det är dags att säga att den är slut. Rätt svar var: Mira äter snor i hästhagen. Jag tycker att det var en fin mening! 
Emma och Nbmjo hade båda svarat rätt, men Emma vinner eftersom hon svarade först. I pris får de varsin tiara.

Emmas tiara i guld!



Nbmjos tiara i silver!



Grattis till er som vann! Snart kommer det en ny tävling!

Söndagen den 13 april

Idag är det söndag. Jag har typ inte gjort något. Jag har lyssnat på Digilistan och ätit. Och så kollade jga lite på MTV imorse. Det var Top 10 at 10 Britney Spears. Listan var typ i kronologisk ordning. I början var det typ magtröjor och tofsar och sen blev det mer och mer som hon är nu. Jag tycker att hon har ändrats till det sämre.
Imorgon ska vår klass åka och bada på Fyrishov. Jag hoppas att det blir roligt och att jag inte gör bort mig. Typ tappar min bikini. Jag tänker inte hoppa från tian eller sjuan eller femman eller trean. Kanske ettan. Jag har bara hoppat från ettan. Trampolinen. Jag vågar nog inget annat. Men det är roligt att åka rutshkana! (Rutchelbana? Vattenrutshkana? Jag vet inte hur det stavas.)

Dagens osmarta grej Sofia gjort: Jag har inte borstat tänderna. Bara ätit tuggummi. Shame on you Sofia!

Imorgon tror jag nog att jag ska göra något slags nedräkningssystem så man kan se hur många dagar det är till skolavslutningen (min födelsedag!).

Sofia undrar

Hörde jag fel eller sa Stefan Eriksson på Digilistan: EMD - Danny, Mattias och Andreas?

Jag räknar

Ni undrar kanske precis som jag hur många skoldagar det är kvar innan sommarlovet? Jag har räknat!
Jag kan med glädje meddela er att det bara är 29 SKOLDAGAR KVAR! Det är ju bara en månad! Fast om man räknar med alla dagar och inte bara skoldagar så är det 55 dagar kvar innan sommarlovet. När jag räknade det där som blev 29 räknade jag inte med prao, helger och lovdagar. Men ändå! Bara 29!


Måndagen den 7 april

Nu är det april! Det betyder att det snart är sommarlov. Men först kase. Majbrasa. Valborgsmässoafton-brand. En gång när jag var liten hittade jag och pappa en död mus som vi la i kasen. Den blev kremerad.
Idag har jag haft en ganska bra dag. Ganska. Det regnade på morgonen och typ alla maskar i hela marken hade krupit upp på asfalten. Men jag trampade inte på någon. Tror och hoppas jag. Sen på NO:n fick vi tillbaka ett prov. Jag trodde att det inte hade gått så bra men jag fick alla rätt! Det är viktigt att jag inte sänker mina betyg. Jag skulle ju gärna vilja ha kvar de MVG:n jag har och höja mina VG:n. 
Sen fick vi börja med sexualkunskap (pinsamt) och min biologibok är borta. Lyckat.

Dagens skolmat Sofia ätit: Kyckling och potatis. Alternativen var fiskgratäng och frukostkorv (typ det äckligaste jag vet, jag äter i princip inte någon sorts korv, jag är korviterian). Och så åt jag en macka också. Smöret var slut och vi fick vänta i typ 7 minuter innan det kom mer.
Dagens osmarta grej Sofia gjort: På matten råkade jag bryta av min linjal. I tre delar. Sen kom Gustav och bröt sönder en till del. Men jag fick en ny linjal sen. Den gamla ska jag lägga på kasen.
Nä, det ska jag inte. Jag har redan kastat den. Plastångor är ju farliga.


Maia Hirasawa - The Worrying Kind

Bättre än orginalet! Tycker jag.



RSS 2.0